logo-nieuw-05
pinblauw

Gästebuch

Unseren Gästen gewidmet!

Wir wünschen allen unseren Gästen viele schöne Tage, und gute Erholung. Bei Zufriedenheit, bitten wir unser Haus weiterzuempfehlen.

Eva und Henk

 "We hebben eind april begin mei 2014 een week in het Hollandbayernhaus mogen vertoeven. Wat een heerlijke plek! We hebben er van genoten.

Het huis is comfortabel en compleet, Eva en Henk erg plezierige mensen en het huis ligt echt op een rustige mooie locatie.
In de tuin staan heerlijke ligstoelen. Als je daar in ligt hoor je alleen de vogels en de krekels. Je loopt vanuit het huis zo het bos in waar goed bewegwijzerde wandelpaden zijn.
Wij vonden de omgeving erg mooi. Voor de liefhebbers zijn er ook nog mooie steden in de omgeving. Wij hebben Passau bezocht. 
Als je eens bij wilt tanken en los wilt komen van de dagelijkse hectiek in het drukke Nederland dan is dit dé plek. Echt een aanrader."

Patrick & Sandra

“Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de gastvrijheid die we hebben mogen ontvangen tijdens ons bezoek. Een mooie omgeving, gastvrijheid en een goed concept, de basis is dus al gelegd. Bedankt voor de gastvrijheid” 

Henk van der Mey

“Dank voor de prima ontvangst en gastvrijheid. Het vakantiehuis ziet er werkelijk schitterend uit. En mét garage, ideaal! De volgende keer neem ik de fiets mee en gaan we voor een bezoek aan Passau”

Martin Verboom

“Wat een heerlijk huis. Alles is schoon en nieuw. En vanuit de knusse bedstee kijk je zo in het knapperende haardvuur. Romantisch! Wat wil je nog meer? Eva en Henk, het was super, bedankt!” 

Ria & Paul

banner-verticaal-gastCopyright © 2013 - Holland Bayern Haus