logo-nieuw-05
pinblauw

Gastenboek

 

Rini en Dick van Weelden

Een heel gezellig, schoon en compleet huis voor een ontspannen vakantie met veel rust en natuur, met geweldige mensen, die op verzoek voor je denken en doen. Passau zit op ons netvlies en de hele omgeving ademt rust uit. Bedankt Henk en Eva voor deze heerlijke 2 weken, het was super.

Marianne Vink 

Inmiddels ben ik al drie keer in december in het Holland Bayern Haus geweest en daarnaast samen met mijn man ook in de zomer. Het huis ligt in een fantastisch gebied voor wie houdt van de natuur. Wandelen en fietsen vanuit het huis ervaar ik als een luxe; de auto mag blijven staan. Eva en Henk zijn gastvrouw/gastheer in hart en nieren. Niets is hen te veel en alles is mogelijk. De studio ziet er erg goed uit: smaakvol ingericht en alles is zo schoon! Ik geniet enorm van mijn verblijf en hoop nog heel vaak terug te komen.

Sjaak en Christine 
Wij zijn net terug van een weekje in jullie huisje. Wat hebben we ervan genoten!
Genoten van het huisje: frisse inrichting, een verrassende bedstee, een royale ruimte, grote tuin, de puntjes staan echt op de i!
Ook hebben we ontzettend genoten van de mooie omgeving: verre uitzichten rondom, ruige bossen met rotsen en watertjes, fijne wandelpaden. We hebben gefietst, o.a. over de Adelbert Stifter Radweg, een (bijna) vlak fietspad. Maar ook de gewone weggetjes waren best te doen. We moesten flink trappen op de mountainbike en daarna daalden we weer flink af. 
De stilte en de rust hebben ons goed gedaan!
Wij kunnen ons voorstellen dat deze plek het hele jaar door ontzettend mooi is voor vakantie. Een aanrader! Juli 2014

 

"We hebben nog meer genoten dan we hadden kunnen dromen in deze prachtige vakantiewoning! De woning is sfeervol ingericht en erg schoon en fris. De omgeving is prachtig, er heerst rust en er is voor iedereen iets te doen, zien of bewandelen. Eva en Henk zijn warme, gastvrije mensen en zijn erg enthousiast. Ze beantwoorden graag vragen of wijzen je de weg binnen het gebied. Heel erg bedankt voor deze ervaring! Wij komen graag nog eens langs".Groetjes, Bas en Vera - Juli 2014

 

"We hebben eind april begin mei 2014 een week in het Hollandbayernhaus mogen vertoeven. Wat een heerlijke plek! We hebben er van genoten.
Het huis is comfortabel en compleet, Eva en Henk erg plezierige mensen en het huis ligt echt op een rustige mooie locatie.
In de tuin staan heerlijke ligstoelen. Als je daar in ligt hoor je alleen de vogels en de krekels. Je loopt vanuit het huis zo het bos in waar goed bewegwijzerde wandelpaden zijn.
Wij vonden de omgeving erg mooi. Voor de liefhebbers zijn er ook nog mooie steden in de omgeving. Wij hebben Passau bezocht. 
Als je eens bij wilt tanken en los wilt komen van de dagelijkse hectiek in het drukke Nederland dan is dit dé plek. Echt een aanrader."
Patrick & Sandra

“Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de gastvrijheid die we hebben mogen ontvangen tijdens ons bezoek. Een mooie omgeving, gastvrijheid en een goed concept, de basis is dus al gelegd. Bedankt voor de gastvrijheid” 

Henk van der Mey

“Dank voor de prima ontvangst en gastvrijheid. Het vakantiehuis ziet er werkelijk schitterend uit. En mét garage, ideaal! De volgende keer neem ik de fiets mee en gaan we voor een bezoek aan Passau”

Martin Verboom

“Wat een heerlijk huis. Alles is schoon en nieuw. En vanuit de knusse bedstee kijk je zo in het knapperende haardvuur. Romantisch! Wat wil je nog meer? Eva en Henk, het was super, bedankt!” 

Ria & Paul

banner-verticaal-gastCopyright © 2013 - Holland Bayern Haus