logo-nieuw-05
pinblauw

De vakantiewoning
Aan het einde van de openbare weg, boven aan de berg, ligt het Holland Bayern Haus. Na het parkeren van uw auto komt u via een eigen opgang bij het vakantiehuis. In 2013 is de vakantiewoning van 62 m2 geheel verbouwd en met liefde en passie ingericht voor onze vakantiegasten.

De woning is geschikt voor 2 volwassen personen en bestaat uit een sfeervol ingerichte woon-/eetkamer met open keuken voorzien van een koelkast, oven en 4 pits kookplaat. In de woonkamer staat een behaaglijke palletoven en een televisie. De door Henk ontworpen en gebouwde bedstee met een royaal matras van 2 bij 2 meter, is het unieke deel van onze nieuwe vakantiewoning. Of, zoals een gast het omschreef "het zicht vanuit de bedstee op de vlammen in de haard is gezellig en knus". In de badkamer is een douche, toilet en wastafel.

Een klein balkon aan de voorkant kijkt uit over de heuvels van Oostenrijk. Aan de achterzijde is de tuin van 400 m2 met terras en grenst direct aan de bosrand. Voor optimale privacy is de tuin van de vakantiewoning gescheiden van het hoofdverblijf. 

Roken en huisdieren niet toegestaan.

Kijk hier voor een impressie van het interieur

Kijk hier voor een impressie van de omgeving

het-huis-trs2

banner-verticaal-huisCopyright © 2013 - Holland Bayern Haus