logo-nieuw-05
pinblauw

Omgeving
Lackerhäuser is uniek gelegen op het drielandenpunt van Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië in midden van het Beierse Woud met bijzondere steden in de directe nabijheid. Gewoon om wat "cultuur te snuiven" of om te shoppen.

Passau
Op nog geen 40 km vanaf de vakantiewoning stroomt de Donau door de barokke stad Passau en verbindt de rivieren Inn en Ilz met elkaar op weg richting Wenen, Budapest en de Zwarte See. Een "Dreifluessefahrt" om Passau vanaf het water te bekijken of een reis naar Linz om te genieten van het Donautal. Het barokke stadsbeeld met zijn hoge torens, pleinen, romantische promenades en wirwar van steegjes en straatjes is het werk van Italiaanse barokmeesters. 

Regensburg
UNESCO Werelderfgoedstad Regensburg ligt op dagbezoek afstand van uw vakantiehuis. Een schitterende middeleeuwse stad met wortels in de Romeinse tijd. Regensburg biedt naast uitbundige architectuur en cultuur ook een uitgebreide ‘shoppingtour’. In de gezellige straatjes in het oude centrum vindt u behalve moderne winkelcentra ook exclusieve boetieks in monumentale middeleeuwse panden.

Praag & Wenen
Als u een week of langer vakantie houdt in Lackerhäuser, mag u een bezoek aan Praag of Wenen eigenlijk niet overslaan. Beide steden zijn als dagtrip te bezoeken en bieden dus een unieke gelegenheid om deze culturele hoogtepunten op uw vakantie mee te nemen.

 

Naast deze bekende steden is het ook een aanrader om de kleiner steden in de omgeving te bezoeken: Ceske Krumlov, Linz, Schaerding, Deggendorf of Zwiesel.

Uiteraard helpen we u graag om een programma samen te stellen, afgestemd op uw wensen en smaak.
praag

banner-verticaal-div3Copyright © 2013 - Holland Bayern Haus