logo-nieuw-05
pinblauw

Droom werd werkelijkheid
Eva en Henk: “In 2011 hebben we, aanvankelijk als vakantiehuis, onze huidige woning in Lackenhäuser gekocht. We voelden ons echter zo thuis dat we hier sinds november 2012 permanent wonen. Onze droom werd daarmee werkelijkheid”.

Lackenhäuser is het geboortedorp van Eva. Ze heeft haar jeugd doorgebracht in deze schitterende omgeving en is er dus bijzonder goed in thuis. Henk is geboren en getogen in Haarlem. Zijn liefde voor zijn vrouw, de Beierse natuur, de rust, de vrijheid en zijn passie om met zijn handen te werken brachten hem naar Lackenhäuser.

Genieten van het leven
Eva: “We genieten iedere dag van de schitterende omgeving, de seizoenen en de rustige manier van leven. De vakantiewoning die 30 m van ons huis ligt, is door Henk verbouwd. Het beheer ervan wordt hoofdzakelijk door hem gedaan.”
Eva is haar eigen bedrijf begonnen; ze begeleidt mensen rondom loopbaanvragen en die op zoek zijn naar rust of een baan die bij hen past. Zie hiervoor www.sehnsuchtnachruhe.de 

Een combinatie van vakantie en loopbaanbegeleiding is dan ook mogelijk.

Gastvrijheid het hele jaar door
Henk: “We vinden het heerlijk om te zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben en ze wegwijs te maken in het Beierse Woud”. Alle seizoenen hebben iets unieks en de omgeving biedt volop mogelijkheden om te ontspannen of actief bezig te zijn. Mountainbiken, golfen, eindeloos wandelen, maar ook skieën, langlaufen en Schneeschuhwanderungen behoren tot de mogelijkheden.

“We hopen dat u net zo geniet van de rust, ruimte en natuur als wij dat dagelijks doen.
Graag tot ziens in het Holland Bayern Haus”.

 

eva-en-henk

banner-verticaal-1Copyright © 2013 - Holland Bayern Haus